· Единение ·

Условия за доставка и връщане

Добре дошли в нашия уебсайт algita-ra.com!

Ние ценим Вашето доверие и се стремим да осигурим лесен и удобен процес за доставка и връщане на продукти. Моля, запознайте се с нашите Условия за доставка и връщане, за да се уверите, че са спазени всички необходими стъпки.

Ние доставяме нашите продукти посредством куриер (Еконт или Спиди) с наложен платеж за сметка на получателя, което означава, че заплащането на услугата на куриера за доставянето на поръчаните стоки се поема от купувача при получаване на поръчката. Сумата за доставка не е включена в общата сума на онлайн поръчката през нашия сайт. За поръчки на стойност 120 лв. и повече (с изключение на тъкачни станове!), доставката е безплатна за купувача. Обичайната практика е след получена поръчка да се свържем с клиента за потвърждение.

Имате правото да се откажете от закупения онлайн продукт от algita-ra.com в рамките на 14 дни след получаването му. Това право се основава на Закон за защита на потребители – раздел Договори извън търговски обект и договор от разстояние.

За да върнете продукта, той трябва да бъде неизползван и в същото състояние, в което сте го получили, в оригиналната му опаковка, с пълна окомплектовка и всички съпътстващи документи – касов бон, фактура, приемо-предавателен протокол, гаранционна карта (ако са издадени такива).

Щом ни изпратите обратно закупената от нас стока, ние ще я прегледаме и ще Ви изпратим имейл, с който да Ви уведомим, че сме приели върнатите от Вас продукти, а също и дали одобряваме връщането (поради фабричен дефект или други причини), или го отказваме.

Ако одобрим връщането, в рамките на няколко работни дни ще Ви възстановим плащанията по банков път, освен ако не сте изразили изричното си съгласие за използване на друго платежно средство.

Връщането на продукти, закупени от algita-ra.com, е за сметка на клиента.

За да се свържете с нас за връщане на закупен от нас продукт, ни пишете на имейл: office@algita-ra.com или се обадете на тел. 0899893375.